Choco Card

A Lapos Csokoládé Kft. néven működő kis családi vállalkozásunkat a csokoládé és a kreatív munka iránt szenvedélyünk hívta életre 2011-ben. A vállalkozás megszületése egyben közös életünk kezdőpontja, első mérföldköve is volt.

Néhány évvel ezelőtt az irodai jól kiszámítható és jól tervezhető, folyamatos jó életszínvonalat biztosító munkának és a nagyvárosi életnek hátat fordítva, egy kihívásokban sokkal inkább bővelkedő, kreatív, és azonnali visszacsatolást eredményező kihívás után kutattam. Így csöppentem a csokoládé finom és színes világába. Azonnal rabul ejtett, és tudtam, megtaláltam az utamat.

Szaktudásom alapjait a belga Csokoládé Akadémián szereztem, emellett folyamatosan képzem magam online tanfolyamok és szakkönyvek segítségével. Gyakran szervezünk tanulmányi utakat a csokoládé szempontjából fontos városokba pl. Brüsszelbe vagy Londonba, hogy az éppen aktuális trendeket, ízeket és formákat hozhassuk el vásárlóinknak.

Férjemmel szakmai szempontból is tökéletesen kiegészítjük egymást – míg én a készítésben, annak technikai fortélyaiban vagyok járatos, ő nagyon stabil minőség-ellenőrző és -biztosító szerepet tölt be, valamint vállalkozói tapasztalatát, ismereteit is hasznosítja a termékfejlesztésekkel és piaci megjelenésekkel kapcsolatos döntési folyamatokban. A kiemelkedő minőséghez természetesen mindketten ragaszkodunk.

Termékkínálatunkat a nemzetközi trendeknek és a hazai ízvilágnak megfelelően folyamatosan bővítjük. Szakmai szempontból is újabb és újabb kihívásokat keresünk és igyekszünk tökéletesen megoldani azokat.

Dátum:

2019.01.14.