fbpx

Egészséges táplálkozás tudatosan, helyi termelők termékeivel?

 

A gondolattól a megvalósításig.

 

Szerencsére mára már veled együtt egyre több ember ismeri fel, hogy fontos az asztalra kerülő ételek minősége és származási helye. 

 

 Beszerezném, de honnan és hogyan?

 

A felismerés után jön a valóság. Ahhoz, hogy ezeket a termékeket beszerezd, több piacot kell meglátogatnod, helyi termelőkkel kapcsolatot tartanod, felkeresned őket…ez mind idő és pénz.

 

Megérkezett a megoldás: e-Spejz.hu!

 

Az e-Spejz.hu kistermelői online piacteret Tomanóczy Péter a Mákfai Mangalica tulajdonosa álmodta meg. Mi az e-Spejz.hu csapata igyekeztünk felkeresni néhány olyan megbízható, ellenőrzött gazdaságot, termelőt a nyugat-dunántúli régióból, akik a saját maguk által megtermelt alapanyagokat dolgozzák fel – így kerülhet neked  az egészségtudatos táplálkozás hívőjének asztalára a rég elfeledett ízek.

 A virtuális piacon a nap bármely szakában összeállíthatod a bevásárlólistádat.

Nekünk az  e-Spejz.hu -nak legfőbb célja az, hogy könnyedén hozzájuss ezekhez a termékekhez, illetve a helyi termelők gazdaságának fellendítése is fontos célt szolgál. 

Amennyiben a termelők nem tudják portékáikat értékesíteni a számukra megfelelő áron, félő, hogy idővel megszűnnek ezek a kézműves törekvések!

Az e-Spejz.hu oldalán megtalálható összes termék közvetlenül a termelőtől kerül hozzánk. Így nem csak Neked segítünk abban, hogy helyi, hagyományos alapanyagokhoz könnyen egy virtuális piacról juss hozzá, hanem maguknak a készítőknek is lehetőségük van arra, hogy az általuk  készített értéket képviselő portékák szélesebb körben elérhetővé váljanak.

 Minden nap azért dolgozunk, hogy olyan ellátási rendszert építsünk ki, amiben a beszerzési folyamat lerövidül, de mindez nem megy a minőség rovására. Ezért, a megrendelt termékeket mi magunk szállítjuk ki  az Otthonodba! Fordulj hozzánk bizalommal az info@e-spejz.hu e-mail címen, illetve keresd fel facebook oldalunkat.

 

… e-Spejz.hu, ha  fontos, hogy mi kerül az asztalra!

Kosár
Bezár

Nincsenek termékek a kosárban.

Sütik használatával javítjuk weboldalunk működését. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.