Gál Judit

Bemutatkozásom

Gál Juditnak hívnak, s párommal 2014 óta foglalkozunk növényi csírák termesztésével Zalaegerszegen. Párom növényorvosi szakmérnök, én pedig tanítóként végeztem.

Hogyan jöttek a csírák? Az egészséges táplálkozás mindig is fontos volt számomra, s minőségi élelmiszereket kerestem a piacon. A csírákra is így találtam, s rendszeres fogyasztójává váltam. Saját tapasztalásom útján bebizonyosodott számomra, hogy rendkívül magas immunerősítő hatásuk van. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy ezeket a termékeket szeretném termelni, és hittel, alázattal szolgálni az embereket. Eljuttatni hozzájuk  olyan élelmiszereket, amihez egész évben hozzájuthatnak, s tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, fehérjékkel. S ami a legfontosabb, vegyszermentesek. Számomra lényeges dolog, hisz megbízható, vegyszermentes növények palettája szűk a piacon. Ezekhez a növényekhez nincs szükség adalékanyagokat adni, hisz a minőségi magjaik tartalmazzák azokat a tápanyagokat, amire szükségük van a kicsírázásig.

Először csak a kiskonyhában kezdtem el lelkesen dolgozni velük, ma már saját csíraüzememben szorgoskodhatok, s készíthetem el napról napra a csírákat családoknak, éttermeknek, szállodáknak.

Üzemünket akkorára építettük, hogy családi vállalkozás maradjon. Nincsenek alkalmazottjaink ( 4 gyermekünk segít be, ha szükség van rá). Kézzel készítünk mindent, folyamatos hatósági (NÉBIH) ellenőrzés mellett. Azt vallom, hogy ez szükséges ahhoz, hogy az Ön asztalára hétről hétre mindig friss, megbízható csírák kerüljenek. Termékeimet nem csak az egészséges életmódot keresőknek ajánlom, hanem a különleges, változatos étrendet kedvelőknek is. Jó egészséget kívánok sok szeretettel!

Dátum:

2021.01.25.