Leírás
Mákos kovászos kenyér, Műkedvelő Kenyérmanufaktúra Rábapaty-0,75kg
Vadkovásszal készült Mákos kovászos kenyér a Műkedvelő Kenyérmanufaktúra Rábapaty műhelyében.
A kenyereiket 100%-ban az általuk 2 éve készített vadkovásszal fermentálják. Kézi munkával, hosszas érleléssel készülnek kis manufaktúrájukban, búzaliszt, víz, mák és só hozzáadásával.
A kenyér elkészítéséhez használt alapanyagokat csak megbízható forrásból szerzik be.
A bolti kenyerekkel ellentétben a kenyér belseje akár 5 nap után is puha marad.
Összetevői: búzaliszt, víz, mák, só
Miért vásárolj az e-Spejz.hu-n?
Jó és tápláló étel csakis kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készíthető.
Az oldalunkon forgalmazott termékek termelői, gondos odafigyeléssel törekednek arra, hogy minél magasabb minőségben tudják biztosítani az általuk kínált portékákat, hogy azok beltartalmi értéke a legmagasabb szinten tudja képviselni a változatos és egészségtudatos táplálkozás étrendjét. Nálunk megtalálod azokat az ízeket, amelyek a gyerekkorodba repítenek vissza, és azokat az alapanyagokat is, amelyek a fine dining fogások remekműveinek elkészítéséhez nélkülözhetetlenek.
Mi az e-Spejz.hu csapata a lehető legrövidebb időn belül, legtöbb esetben közvetlenül a termelőtől szállítjuk, ügyelve a biztonságra, a hűtőláncra, és a Te igényeidre
Értékelések
Még nincsenek értékelések.