Fitness Tészta

A gazdasági környezet, amiben dolgozunk, megköveteli, hogy jó válaszokat adjunk a kihívásokra.
Manapság nem egyszerű eligazodni a kapható élelmiszerek között. A polcok roskadoznak a szebbnél szebben csomagolt áruk alatt. A marketing önti ránk az információt: Saját márkás, Natúr, Ízesített, Fűszeres, Növényi, Állati, Kézműves, Szintetikus, Természetes, Teljes, „Light”, Zsírszegény, Wellness, Gyerek, Kutya, és hosszan lehetne sorolni a különböző kategóriákat.

Mi magunk úgy „megijedtünk” 🙂 ettől a kavalkádtól, hogy még a cégünket is (ami családi vállalkozás) Fitness Tészta Bt.-re kereszteltük, nem akarván lemaradni az aktuális piaci trendektől.
Az ember komoly referenciákat kér egy műszaki cikk, ház, kocsi, szolgáltatás megvásárlása estén, ellenben a legtöbbször a reklámokra, mendemondákra, személyes kipróbálásra alapozza az élelmiszerek közti választását. Persze sokan mondják, hogy nem elég, ha valami finom – egészségesnek is kell lennie, de a legtöbbünknek hiányoznak az eszközeink, hogy eldöntsük mi a jó és mi az, ami kevésbé. Emlékezzünk csak a zsír-olaj, margarin-vaj, esetleg a koleszterin hisztériára. Az egészséges táplálkozást érintő sok állítás és cáfolat után pár általános megállapítás széles körben elfogadottá vált, úgy mint:
minél kevésbé feldolgozott valami annál jobb,
minél kevesebb hozzáadott vagy kivont alkotó elem van annál jobb,
minél közelebb vagyunk a termelőhöz annál jobb, …

A mi kis cégünk, mit egy „agrogerilla” szeretne egy választható alternatívát kínálni ebben a nagy forgatagban. Reméljük, hogy a személyes közreműködésünk nyújtotta garancia kellő bizalmat épít a vevőink felé. Üzletpolitikánkban központi kérdés a megbízhatóság. Szeretnénk a környékünkön ismert és elismert gyártóvá válni. Helyben termelt alapanyagokból dolgozunk. Nem csak a haszon motivál bennünket, hiszen fantasztikus érzés egy terméket saját kezűleg előállítani. Mivel kicsik vagyunk, nem terhel bennünket csillogó irodaház és hatalmas marketingszervezet. Megújuló energiaforrást használunk. 100 m2 -es új, direkt a célnak épített kisüzemünkben készítjük tésztáinkat.

Saját magunknak magasra tettük a mércét, ami azt jelenti, hogy a termékeink abból vannak, és azt tartalmazzák, amit a csomagoláson feltüntetünk. Szeretnénk egészséges élelmiszert gyártani.

Dátum:

2020.05.29.

Kategóriák: